Svatomartinské menu 8.-11.11.2019

Svatomartinské menu 8.-11.11.2019

Svatomartinské menu

St. Martin´s menu

 

Tradiční husí kaldoun se zeleninou, drůbky, masem a nudlemi

Traditional Czech soup „kaldoun“ with vegetable, goose giblets, meat and noodles

59,-

Paštika z kachních jater s portským vínem, glazovanými šalotkami a opečenou bagetkou

Duck pâté with port wine, glazed shallots and baguette

99,-

Konfitované husí stehno podávané s variací zelí a perníkovým knedlíkem

Roasted goose leg served with two kinds of cabbage and gingerbread dumplings

269,-

Filírované husí prso, pyré z červeného zelí připravovaného metodou sous-vide, bramborové placky se škvarky

Filleted goose breast, red cabbage puree prepared by sous-vide method, potato pancakes with greaves

269,-

Čokoládový mousse podávaný s pošírovanou hruškou a mátovým crème fraîche

Chocolate mousse served with poached pear and mint crème fraîche

99,-